عنوان : اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی در خصوص دریافت وام بلندمدت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۲

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

به اطلاع دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام بلندمدت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل را دارند می
رساند جهت ثبت‌نام(مرحله‌ی اول) به آدرس ---WWW.SWF.IR پورتال دانشجویان صندوق رفاه --- قسمت تشکیل پرونده مراجعه و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند.

پس از دریافت پیامک(مرحله‌ی دوم) مجدداً به آدرس ---WWW.SWF.IR پورتال دانشجویان --- و ورود به فاز2، با درج کد ملی و کلمه عبور(کد ملی) نسبت به تغییر کلمه عبور و تکمیل اطلاعات خواسته شده اقدام و سپس آیتم درخواست وام را انتخاب نمایند.

همچنین دانشجویانی که نیاز به تمدید وام دارند طبق مرحله‌ی دوم این اطلاعیه اقدام به ثبت‌نام نمایند.

در ضمن یادآور می‌شود که ثبت‌نام فقط از طریق مرورگر internet explorer  انجام می‌گردد.

درصورت هرگونه ابهام، به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر مراجعه و یا با شماره تلفن 06152372689 تماس حاصل فرمایید.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0