يکشنبه, 29 مرداد 1396
 ۱۳۹۵/۱۰/۱۳

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

نكات مهم آموزشي و انضباطي در خصوص برگزاری امتحانات پایان‌ترم

قابل توجه دانشجویان گرامی :

با عنایت به درپیش بودن امتحانات پایان نیمسال جاري و لزوم آشنایی دانشجویان عزیز با مقررات انضباطی، در ذیل چکیده‌ای از آیین نامه انضباطی امتحانات اطلاع رسانی می گردد. امید است با استعانت از خداوند متعال و ائمه معصومين علیهم السلام ، رعایت مقررات و اتکاء به مطالعات و توان علمی خود و همکاری با مسئولان برگزار کننده از ثمرات دلچسب تلاشهای علمی خویش بهره مند گردند.

1- به همراه داشتن کارت ورود به جلسه وکارت شناسایی معتبر عکس دار الزامی می باشد.

2- به همراه داشتن تلفن همراه ام پی تری پلیر و هندزفري و هرگونه وسايل الكترونيكي(خاموش يا روشن) تخلف محسوب و برابر مقررات با شخص خاطي برخورد مي گردد.

3- آوردن هرگونه کتاب ، جزوه ، یادداشت ، ماشین حساب (مگر مواردي كه استاد در برگه سئوال مجاز شمرده باشد) چه مربوط به امتحان باشد یا نباشد تخلف محسوب شده و برابر آئین نامه انضباطی رفتار می شود.

4- نوشتن اسم غیر واقعی روی برگ امتحانی تخلف محسوب می گردد.

5- رعایت سکوت  در جلسه امتحان الزامی است.

6- ترک جلسه امتحانی پس از رؤیت سئوالات و قبل از امضای صورتجلسه تخلف محسوب می شود.

7- فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایر دانشجویان از پاسخنامه خود یا کمک به دیگران برای پاسخگویی به سئوالات تقلب محسوب می گردد.

8- خارج نمودن پاسخنامه ازجلسه امتحان، آوردن پاسخنامه تكميل شده از خارج از جلسه، امحاء ورقه و پاره كردن آن تخلف محسوب شده و نمره 25 صدم  براي متخلف منظور می گردد.

9- پاره كردن، پنهان كردن و عدم ارائه نُت به مراقب و ...تخلف محسوب شده و نمره 25 صدم  براي متخلف لحاظ مي شود.

10- فرستادن فرد دیگری به جای خود در جلسه امتحان پیامدهایی چون ثبت نمره 25 صدم و یک ترم محرومیت از تحصیل را به همراه دارد.

11- شرکت به جای فرد دیگری درامتحان تقلب محسوب و یک ترم محرومیت از تحصیل را به همراه دارد.

12- داشتن سابقه قبلی تقلب وتکرارآن منجر به ثبت نمره 25 صدم و یک ترم محرومیت ازتحصیل را به همراه دارد.

13- عدم رعایت مقررات مربوط به امتحانات و بی توجهی به تذکرات مسئولین ومراقبین ،  بلافاصله صورتجلسه شده و در کمیته انضباطی مطرح می گردد.

14- جابجایی صندلی درهنگام برگزاری امتحان فقط با اجازه مسئولین و یا با نظر مراقبین جلسه امتحان امکان پذیر می باشد درغیر اینصورت خلاف آیین نامه محسوب و برابر مقررات با شخص خاطي برخورد مي گردد .

15- عدم تحویل به موقع اوراق امتحانی در پایان جلسه تخلف محسوب می گردد.

16- بی احترامی به هر یک از برگزارکنندگان در قبل ، حین و يا بعد از برگزاي آزمون تخلف محسوب می شود.

17- جلسات امتحاني رأس ساعات تعيين شده برگزار مي گردد . لذا دانشجويان گرامي 15 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاري حضور داشته و در صندليهاي تعيين شده مستقر شوند . دانشجویانی كه با تأخير وارد مکان برگزاری جلسه امتحان می شوند (در صورتی كه هيچ دانشجويي جلسه امتحان را ترك نكرده باشد) فقط با مجوز معاون محترم آموزشی می تواند در جلسه امتحان حضور یابد.

با توجه به توضیحات فوق و اطلاع رساني به دانشجویان محترم درخصوص آئین‌نامه کمیته انضباطی، متذکر          می شود در صورت عدم رعایت مقررات با دانشجوی متخلف طبق مفاد آئین نامه کمیته انضباطی برخورد می گردد.

معاونت دانشجويي و فرهنگي

DOURAN Portal V4.0.0.0