چهارشنبه, 25 مهر 1397
عنوان : اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی در خصوص دریافت وام بلندمدت وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

به اطلاع دانشجویانی  که برای اولین بار درخواست دریافت وام بلندمدت وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری با بازپرداخت بعداز فراغت از تحصیل را دارندمی رساند جهت ثبت نام (مرحله اول  )به آدرسwww.swf.ir  پورتال دانشجویان صندوق رفاه قسمت تشکیل پرونده مراجعه و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند.

پس از دریافت پیامک (مرحله دوم)مجددا به آدرس www.swf.ir  پورتال دانشجویان و ورود به فاز دو با درج کدملی و کلمه عبور (کد ملی )نسبت به تغییر کلمه عبور و تکمیل اطلاعات خواسته شده اقدام و سپس آیتم درخواست وام را انتخاب نمایند.

همچنین دانشجویانی که نیازبه تمدید وام دارند طبق مرحله دوم این اطلاعیه اقدام به ثبت نام نمایند

در ضمن یادآور می شود که ثبت نام فقط از طریق مرورگرinternet explorerانجام می گردد.

در صورت هرگونه ابهام ،به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزا اسلامی واحد ماهشهر مراجعه و با شماره تلفن 06152372689تماس حاصل فرمایید

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0