چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398
عنوان : امضای تفاهم‌نامه همكاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خوزستان
تاريخ :
 ۷۷۶/۰۷/۱۵

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خوزستان

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خوزستان با حضور سرپرست واحد ماهشهر و نماینده نظام سازمان صنفی رایانه‌ای کشور در خوزستان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، پژمان شعبانی با اعلام این خبر اظهار کرد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه استفاده از توانایی علمی اعضای هیات علمی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و امکانات علمی و توسعه‌ی همکاری‌های پژوهشی و آموزشی و استمرار ارتباط بین دو مجموعه به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل می‌باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر بیان کرد: این تفاهم‌نامه در راستای تحقق سیاست‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و در جهت توسعه‌ی علمی و صنعتی منطقه و توجه به لزوم بهره‌برداری همه جانبه از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و دستیابی به برخی از اهداف کلی فناوری اطلاعات و به منظور تمرکز همکاری‌های پژوهشی و فناوری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان خوزستان به امضا رسید که امیدواریم این تفاهم‌نامه به ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک هر دو مجموعه کمک و یاری رساند.

دکتر شعبانی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با محوریت آموزشی و پژوهشی منعقد گردیده است گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت تخصصی مشترک، استفاده از توانایی‌های علمی و پژوهشی دو طرف جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی و نشست‌های تخصصی، از اهم موضوعات آموزشی و پژوهشی این تفاهم‌نامه می‌باشد.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0