چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398
عنوان : ارتقای مرتبه علمی سه نفر از اعضای هیات علمی گروه شیمی و جغرافیای واحد ماهشهر به استادیاری
تاريخ :
 ۷۷۶/۰۷/۳۰

با حکم دکتر علیرضا رهایی معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه علمی اعضای هیات علمی واحد ماهشهر به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از بندرماهشهر، دکتر علیرضا رهایی معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقاء مرتبه علمی داریوش الماسی‌فر ، جعفر برومند پیروز و زرین فروغی از اعضای هیات علمی گروه شیمی و جغرافیای واحد ماهشهر را به استادیاری ابلاغ کرد.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در حکم دکتر داریوش الماسی‌فر با اشاره به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته "شیمی تجزیه" اظهار کرد: براساس مصوبات یکصد و بیست و هفتمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقاء می‌یابید.

دکتر علیرضا رهایی در حکم دکتر جعفر برومند پیروز بیان کرده است: با اشاره به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته "شیمی تجزیه" و براساس مصوبات یکصد و بیست و هشتمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقاء می‌یابید.

همچنین در حکم سرکار خانم دکتر زرّین فروغی با اشاره به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته "جغرافیای طبیعی ـ ژئومورفولوژی" آمده است: براساس مصوبات یکصد و بیست و هشتمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقاء می‌یابید.

دکتر علیرضا رهایی در احکام دکتر الماسی‌فر، دکتر برومند و دکتر فروغی اظهار امیدواری کرده است که در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشاء خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0