چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398
عنوان : برگزاری اولین نشست كارگروه‌های تخصصی واحد ماهشهر در راستای كمك به مدیریت علمی شهر
تاريخ :
 ۷۷۶/۰۷/۳۰

برگزاری اولین نشست کارگروه‌های تخصصی واحد ماهشهر در راستای کمک به مدیریت علمی شهر

اولین نشست هسته‌های فکری و کارگروه‌های تخصصی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر جهت هماهنگی و بحث و بررسی در خصوص مشکلات شهری با حضور سرپرست این واحد دانشگاهی و مسئولین دفتر نماینده‌ی مردم بندرماهشهر،هندیجان، امیدیه و بندرامام خمینی(ره) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرماهشهر، دکتر پژمان شعبانی در خصوص این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر این آمادگی را دارد که در راستای توسعه‌ی روابط علمی و پژوهشی و ایجاد جایگاه علمی در مدیریت شهری با سایر ارگان‌های دولتی و خصوصی همکاری لازم را برقرار و در جهت ارتقای بهره‌وری بیشتر و خدمت به مجموعه‌ی شهری همفکری، مشاوره و راه‌کارهای اجرایی ارایه نماید.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر اظهار کرد: برقراری پیوند بین دانشگاه و جامعه و ارایه راه‌کارهای عملیاتی علمی، می‌تواند سبب توسعه‌ی همه جانبه منطقه و شهرستان را رقم بزند و این امر مستلزم ایجاد بستر مناسب ارتباط و تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و مدیریتی و بخش‌های مختلف اجتماعی با مجموعه دانشگاه است.

وی بیان کرد: یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در راستای بهره‌وری و نهادینه کردن مدیریت علمی شهری، هسته‌های اولیه فکری و کارگروه‌های علمی از مجموعه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر تشکیل و سپس جهت ارتقاء و همفکری از سایر نخبگان و دانشگاه‌های سطح شهرستان و منطقه استفاده گردد.

دکتر شعبانی افزود: کارگروه‌های مربوطه در زمینه‌های انرژی‌های نو، آب و پساب، برنامه و بودجه و محاسبات، آلودگی هوا، عمران و شهرسازی، حوزه اجتماعی و روانشناسی، آموزش، فرهنگی، قضایی و حقوقی، بهداشت و درمان، صنایع و معادن، کشاورزی و منابع طبیعی و سرمایه‌گذاری و اقتصادی این آمادگی را دارند تا در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه شهرستان قدم‌های بلندی در حوزه تعامل با اقشار مختلف و در مسیر کمک به مدیریت شهری بردارند.

سرپرست واحد دانشگاهی ماهشهر تصریح کرد: این کارگروه‌ها به پیشنهاد دکتر گلمرادی و با رویکرد ایجاد اتاق فکری برای نماینده مردم و تولید خوراک علمی و عرضه مشاوره تخصصی به ایشان در سطح کلان ملی ـ منطقه‌ای، تشکیل شده است.

لازم به ذکر است که هم اکنون نسخه‌ای از لایحه‌ی برنامه و بودجه‌ی پیشنهادی دولت به منظور تحلیل، بررسی و ارائه‌ی پیشنهادات نافذ، توسط آقای دکتر گلمرادی در اختیار کارگروه برنامه و بودجه قرار گرفته است.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0