چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398
عنوان : برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
تاريخ :
 ۷۷۶/۰۹/۲۴

برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

در حاشیه برگزاری کرسی تلاوت و محفل انس با قرآن کریم در مسجد حضرت موسی‌بن جعفر علیه‌السلام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر از برگزیدگان قرآنی این واحد دانشگاهی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، حجت الاسلام غلامحسن حیاتی در این مراسم با اشاره به آیه 82 سوره اسراء گفت: «پروردگار متعال در این آیه می‌فرماید: و از قرآن آن چه را که برای ممنین شفا و رحمت است فرو می‌فرستیم و بر ستمکاران جز زیان نمی‌افزاید.»

مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد ماهشهر با بیان اینکه قرآن هم مایه‌ی رحمت و هم خسارت است اظهار کرد: قرآن برای مومنین و متقین مایه هدایت "ذلک الکتاب لا ریب فیه هدی للمتقین" و مایه رحمت است "و ننزّل من القرآن ما هو شفاء و رحمت للمومنین" و البته برای ستمکاران مایه خسارت است یعنی از دست دادن سرمایه‌ای که قابل جبران نیست.

وی ادامه داد: اینکخ جاذب رحمت یا خسارت زده شویم بستگی به به انتخاب خود فرد دارد "من شاء فلیومن و من شاء فلیکفر". خداوند به ما اراده و حق انتخاب داده و این بالاترین لطف و رحمت است "انّا هدیناه السبیل امّا شاکراً و امّا کفوراً". پس حق انتخاب با خود فرد است ولی هر انتخابی عواقبی دارد چه خیر و چه شرّ که این جا جای تامّل و تدبر دارد.

حجت الاسلام حیاتی بیان کرد: لذا حیف است که انسان از این کتاب آسمانی استفاده نکند، کتابی که در همه امور زندگی حرف برای گفتن دارد. عقاید، احکام، اخلاق، مباحث فردی، اجتماعی، حکومتی و موشوعاتی دیگر که هر کس به تناسب وسعت وجودی خود باید از این کتاب بهره بگیرد.

در ادامه این مراسم که توسط کانون قرآن و عترت واحد برگزار شد از برگزیدگان بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش شفاهی و دو قسمت دانشجویی و کارکنان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در رشته ترتیل دانشجویی حامد عباسی، مسلم عباسی و سجاد آلبوغبیش در قسمت برادران و فاطمه مزیدی و سناء غبیشاوی در قسمت خواهران و در رشته تحقیق دانشجویی سید مجتبی محفوظیان‌نژاد و مرتضی عسکوری‌نژاد در قسمت برادران و بهجت آلبوعبادی و خدیجه حسینی‌زاده در قسمت خواهران رتبه‌های برتر را به خود اختصاص دادند.

در بخش کارکنان و در رشته ترتیل نادر آزادی‌نیا و حسین حمید و فاطمه محیسنی و فرشته سامانی و در رشته تحقیق محمد معتمدی‌زاده و امینه عساکره عنوان‌های برتر را کسب کردند.