چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398
عنوان : پیام نوروزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به مناسبت حلول سال1398
تاريخ :
 ۷۷۶/۱۰/۰۷

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

پیام نوروزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و پردیس هندیجان به مناسبت حلول سال1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و پردیس هندیجان در پیامی ضمن تبریک حلول سال 1398 هجری شمسی به مجموعه این واحد دانشگاهی، سالی سرشار از برکت و معنویت را برای یکایک عزیزان این مجموعه را از درگاه پروردگار متعال و سبحان خواستار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در پیام نوروزی دکتر پژمان شعبانی آمده است:

ای نـوبهار خـنـدان از لامکـان رسیدی               چیزی بیار مانی از یـار ما چـه دیدی

خندان و تازه رویی سرسبز و مشک بویی                   همرنگ یار مایی یا رنگ از او خریدی

فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم‌های نو برای آینده است، آینده‌ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

حلول سال نو که از سوی مقام معظم رهبری مزین به نام رونق تولید ملی نامگذاری شده است و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می‌باشد، را به تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و پردیس هندیجان و خانواده محترم‌تان تبریک و تهنیت عرض کرده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه پروردگار متعال و سبحان برای یکایک شما عزیزان مسئلت می‌کنم.

پژمان شعبانی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر