۱۳۹۸/۰۲/۳۱
اطلاعیه در خصوص مراحل ثبت و تایید پروپوزال كارشناسی ارشد در سامانه پژوهشیار

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛

اطلاعیه در خصوص مراحل ثبت و تایید پروپوزال کارشناسی ارشد در سامانه پژوهشیار

به اطلاع می رساند با توجه به اینکه مطابق بخشنامه سازمان مرکزی مقرر است کلیه مراحل ثبت و تایید پروپوزال کارشناسی ارشد فقط از طریق سامانه پژوهشیار صورت گیرد دانشجویان می بایست مطابق فایل راهنمای پیوست نسبت به ثبت نام و اخذ کد کاربری و رمز عبور از سامانه با آدرس    ris.iau.ac.irاقدام نمایند. به علاوه، به منظور تسهیل انجام مراحل ثبت پروپوزال در سامانه و همخوانی محتوای پروپوزال دانشگاه با پروپوزال موجود در سامانه، فایل جدید پروپوزال واحد ماهشهر در وب سایت دانشگاه با آدرس http://mhriau.ac.ir لینک دانشجویان- فرم های تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد) قرار گرفته است که دانشجویان کارشناسی ارشد ملزم به تکمیل و تحویل این فرم به کارشناسان تحصیلات تکمیلی می باشند. به علاوه به طور موازی باید پروپوزال خود را در سامانه پژوهشیار بارگذاری نمایند.