۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ثبت نام جهت اعطای بورسیه تحصیلی و امكان اشتغال همزمان با تحصیل

ثبت نام جهت اعطای بورسیه تحصیلی و امکان اشتغال همزمان با تحصیل

به اطلاع همشهريان عزيز و دانشجویان گرامی مي رساند دانشگاه آزاد اسلامي واحد ماهشهر در راستاي تحقق اهداف واقعي نظام آموزش عالي كشور، كه همانا تربيت متخصصين متعهد و كارآمد جهت اشتغال در صنعت و جامعه مي باشد و همچنين به منظور ايجاد فضاي رقابتي سالم بين دانشجويان، براي اولين بار در سطح موسسات آموزش عالي استان، امكان برخورداري از خدمات زير را براي دانشجويان خود فراهم ساخته است‌:

1- ارائه بورسيه تحصيلي شامل تخفيف (تا 100 درصد شهريه) به دانشجويان ممتاز شاغل به تحصيل در واحد ماهشهر، به ازاي همكاري در پروژه هاي علمي و صنعتي كه قرارداد آن ها في مابين اين دانشگاه و ادارات يا صنايع استان منعقد شده باشد.

2- اشتغال همزمان با تحصيل در ازاي دريافت حقوق و مزايا، به ازاي همكاري در يكي از  پروژه هاي علمي و صنعتي كه قرارداد آن ها في مابين اين دانشگاه و ادارات يا صنايع استان منعقد شده باشد.

متقاضيان عزيز، پس از تكميل فرم درخواست، لطفا آن را به آدرس scholarship@mhriau.ac.ir ايميل نمايند. در ضمن فرم درخواست از طريق لينك زير قابل دسترسي است:

دریافت فرم ثبت نام