دوشنبه, 31 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
اطلاعیه ثبت اینترنتی درخواست‌های مربوط به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی در واحد ماهشهر

ثبت اینترنتی درخواست‌های مربوط به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر؛

فارغ التحصیلان، نظام وظیفه، نقل و انتقالات، تخفیفات، ازدواج دانشجویی، سلف سرویس و کارت تغذیه، خوابگاه‌ها، صدور کارت دانشجویی، کمیته انضباطی و مرکز مشاوره و روانشناختی قسمت‌های حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر هستند که به صورت غیرحضوری و از طریق ثبت اینترنتی درخواست‌های دانشجویان را پیگیری و با آن‌ها تماس خواهند گرفت.

روی لینک زیر کلیک کنید :

⏪ با شما تماس می گیریم و درخواستتان را پیگیری می کنیم. در خانه بمانید و از سفرهای غیرضروری اجتناب نمایید.

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر