چهارشنبه, 18 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
قابل توجه دانشجویان مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری در خصوص امتحانات غیرحضوری و آنلاین

قابل توجه دانشجويان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در خصوص امتحانات غیرحضوری و آنلاین

آزمونهای پایان ترم مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در تاریخ و ساعت قیدشده درکارت ورود به جلسه و به صورت آنلاین درسامانه آموزش از راه دور برگزارمی شود.

👨🏻💻 جهت اطلاع دانشجویانی که تا کنون وارد این سامانه نشده اند، راهنمای نحوه ورود به سامانه و لینک حاوی شماره تماس پشتیبانان واحدها در صفحه اول سامانه lms29.iauec.ac.ir  موجوداست.

نرم افزارهای لازم برای کارکرد سامانه نیز از وبسایت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس iauec.ac.ir قابل دانلود می باشد.

👨🏻💻 قبل از اولین امتحان حتما نرم افزارهای لازم  را بر روی لپ‌تاپ یا گوشی خود نصب کرده و با استفاده از نرم افزارهای تست موجود در وبسایت واحد الکترونیک از صحت کارکردآنها اطمینان حاصل کنید تا در زمان امتحان دچار مشکل نگردید.

📷💻🎧 برای برقراری بهترین ارتباط، ترجیحا ازلپ‌تاپ مجهز به وب کم و میکروفن، به همراه هندزفری استفاده کنید.

🔌برای دچارنشدن به مشکلات قطعی برق، ازلپ‌تاپ بدون باتری استفاده نکنید و باتری را برای امتحان درحالت شارژ کامل نگه دارید.

📡 از کیفیت اتصال اینترنتی و حجم کافی بسته اینترنتی که برای روز امتحان اطمینان حاصل کنید تا دچار قطع ناخواسته اینترنت نشوید.

در صورت استفاده از روتر وای فای یا وایمکس حتی الامکان یک گوشی دارای اینترنت دیتای فعال و حجم اینترنت کافی به عنوان ذخیره داشته باشید تا درصورت قطع برق از گوشی به عنوان هات اسپات اینترنت استفاده کنید.

🤳📱🎧در صورت فراهم نشدن  شرایط استفاده از لپ‌تاپ، از گوشی هوشمند مجهز به دوربین سلفی به همراه هندزفری استفاده کنند. باز هم به داشتن شارژ کامل گوشی و حجم کافی اینترنت تاکید می شود.

🎫 درصورتی که کارت ورود به جلسه ای که دانلود کرده اید فاقد عکس است، در اسرع وقت اصل یا اسکن عکس رنگی پرسنلی خود را به صورت حضوری یا از طریق شماره واتس آپ (۰۹۱۶۹۸۸۱۸۵۰) به آقای جلال الدین جعفری زاده، مسوول دفتر ریاست دانشکده مهندسی شیمی تحویل دهید. در صورت عدم وجود عکس در پرونده الکترونیک امکان احراز هویت میسر نبوده و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود‌.

👁️🗨️ باتوجه به لزوم متصل بودن وب کم یا دوربین سلفی در تمام مدت آزمون جهت رویت شما در آزمون و تطبیق چهره با عکس موجود در پرونده، داشتن پوشش رسمی و اداری الزامی است.

📱💻قبل از آغاز آزمون از صحت کارکرد میکروفن و وب کم لپ‌تاپ یا دوربین و میکروفن گوشی خود اطمینان حاصل نمایید چرا که با توجه به محدود بودن زمان امتحان عدم کارکرد صحیح آنان باعث اتلاف وقت دانشجو شده و عملا امکان جبران آن ممکن نمی باشد.