۱۳۹۹/۰۴/۱۱
اطلاعیه مهم برگزاری امتحانات پایان ترم دروس عمومی و گروه معارف اسلامی نیمسال دوم ۹۹-۹۸

🔹 امتحانات دروس عمومی و معارف اسلامی در بازه ۱۳ تا ۱۶ تیر ماه۱۳۹۹ برگزار می شود.

لینک ورود به سامانه امتحان:

🔹 امتحان در منوی(آزمون آنلاین) راس روز و ساعت اعلام شده در کارت ورود به جلسه به صورت تستی‌ برگزار خواهد شد.

🔹 در صورت آنلاین نشدن در فاصله زمانی آغاز و پایان امتحان، به طور خودکار در لیست نهایی نمره آن درس برای دانشجو گزینه غیبت ثبت خواهد شد.

جهت اطلاع از تاریخ و ساعت نهایی برگزاری امتحان، مشاهده کارت ورود به جلسه به روز شده امتحان در پروفایل آموزشی الزامی است و کارت‌های ورود به جلسه که قبل از این تاریخ به رویت دانشجو رسیده فاقد اعتبار است.

جهت مشاهده کارت ورود به جلسه امتحان، پرداخت بدهی شهریه و اقساط معوق صندوق رفاه الزامی است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر