۱۳۹۹/۰۴/۱۸
اطلاعیه مهم در خصوص برگزاری كلاس ها و امتحانات دروس عملی و عملی ـ نظری (كارگاه – آزمایشگاه – تربیت بدنی و ورزش)

اطلاعيه مهم در خصوص برگزاري كلاس ها و امتحانات دروس عملي و عملی ـ نظری (كارگاه آزمايشگاه تربيت بدني و ورزش)

به اطلاع كليه دانشجويان و اساتيد محترم مي رساند كه كلاس هاي عملي(كارگاه ـ آزمايشگاه ـ تربيت بدني ـ ورزش) و قسمت عملي كلاس هاي عملي ـ نظری در بازه ۲۱ تا ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹ طبق برنامه اعلام شده در پورتال دانشجویی واحد به آدرس stu.mhriau.ac.ir  برگزار خواهد شد. در اين خصوص رعايت نكات زير ضروی  مي باشد:

1- كليه دانشجويان، پرسنل و اساتيد محترم ملزم به رعايت پروتكل هاي بهداشتي و استفاده از ماسك و دستكش بوده در غير اينصورت از حضور آنان جلوگيري به عمل خواهد آمد.

2- همراه داشتن  کارت دانشجویی و كارت ملي براي كليه دانشجويان الزامي است.

3- نظر به اينكه طبق بخشنامه شماره 7576/1399 مورخ17/04/1399 الزام به برگزاري كلاس ها و آزمون بصورت فشرده می باشد، لذا عدم حضور دانشجو طبق برنامه زمانبندي به منزله غيبت و حذف درس تلقي و فرصت مجددي در اختيار ايشان قرار نخواهد گرفت.

همراه داشتن گواهی سلامت یا پرینت پیامک از سایت salamat.gov.ir و استفاده از ماسک جهت تردد در دانشگاه الزامی است.

جهت مشاهده زمان و ساعت برگزاری کلاس ها و امتحانات به پورتال دانشجویی واحد ماهشهر stu.mhriau.ac.ir  مراجعه فرمایید.

از آنجا که برخی از دروس ممکن است بین دو دانشکده مشترک باشد لذا توصیه می شود دانشجویان محترم  کلیه فایل های بارگذاری شده را دانلود و مشاهده فرمایند.

همچنین کلیه امتحانات دروس نظری و بخش نظری‌دروس عملی-نظری در بازه ۴  لغایت ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۹ خواهد بود که متعاقبا در کارت امتحان  درج خواهد شد.

جهت دریافت برنامه کلاس‌ها و همچنین امتحانات دروت عملی و بخش عملی نظری بر روی لینک های ذیل کلیک کنید؛

*برنامه کلاسها و امتحانات دروس عملی و بخش عملی دروس عملی نظری تخصصی دانشکده مهندسی شیمی

*برنامه کلاسها و امتحانات دروس عملی و بخش عملی دروس عملی نظری تخصصی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

*برنامه دروس عملی و بخش عملی دروس عملی- نظری گره های معماری، عمران و گرافیک