دوشنبه, 31 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
امتحانات نیمسال تابستان در بازه ۲۲ لغایت ۲۷ شهریورماه به صورت مجازی برگزار می شود

مدیر حوزه ریاست و رئیس روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر گفت: امتحانات نیمسال تابستان در بازه ۲۲ لغایت ۲۷ شهریورماه بصورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، کامران رئیس قنواتی با اعلام این خبر اظهر کرد: تاریخ دقیق انتخاب واحد نیمسال اول 1400-1399 بزودی اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیر روابط عمومی واحد ماهشهر افزود: با توجه به تغییرات ایجاد شده در  سامانه های  آموزشی دانشگاه آزاد  اسلامی در سراسر کشور، تا چند روز آینده امکان مشاهده کارت ورود به جلسه امتحان میسر نبوده و دانشجویان محترم جهت اطلاع از جدول زمان بندی برگزاری امتحانات به اطلاعیه های مندرج در سایت دانشگاه مراجعه فرمایند.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده امتحانات نیمسال تابستان ۲۲ لغایت ۲۷ شهریورماه جاری به صورت مجازی و آنلاین بر روی سامانه وادانا به آدرس
vadana29.iauec.ac.ir برگزار خواهد شد.
رئیس قنواتی در پایان گفت که راهنمایی نحوه ی ورود و شرکت در آزمون  آنلاین در صفحه ی اصلی وب سایت دانشگاه قرار داده شده است.

راهنمای آزمون تستی آنلاین بر روی بستر مجازی واحد الکترونیک جهت نیمسال تابستان 99-98