۱۳۹۹/۰۷/۱۳
جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهمیت استفاده از رسانه‌های مجازی به عنوان یکی از قطب های اثرگذار و بستری مناسب برای اجرای برنامه های فرهنگی، در نظر دارد به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را برگزار کند.
براساس این دستورالعمل؛ اهداف برگزاری جشنواره «از حماسه تا حماسه»، بازروایت حماسه های چهل سال بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی، تجلیل از مقام شامخ شهید والامقام سردار حاج قاسم سلیمانی و روشن نگه داشتن چراغ مکتب ایشان، شناسایی و معرفی استعدادهای ناب و خلاق دانشجویی در فضای مجازی، افزایش روحیه نشاط و امید و پویایی، تولید محتوای غنی فرهنگی و دانشجویی به منظور نقش آفرینی در فضای پرمخاطب مجازی است.
موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه 31 شهریور (دفاع مقدس)، 17 مهر (اربعین حسینی)، 13 آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، 16 آذر (روز دانشجو)، 9 دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه 22 بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.
براساس بندهای این دستورالعمل، دانشجویان، اساتید و کارکنان فعال در فضای مجازی ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را به نحوی که واحد دانشگاهی اطلاع رسانی خواهد کرد، باید ثبت کنند. از زمان ثبت، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل 5 پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی در مورد موضوعات محوری جشنواره است.
علاقمندان برای شرکت در جشنواره باید آثار مجازی خود را در شبکه‌های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند، منتشر کنند. در پست اینستاگرامی تولیدکننده و یا در کانال‌های مربوطه باید از هشتگ های «#از_حماسه_تا_حماسه» و «#دانشگاهآزاد_اسلامی» استفاده کنند. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج شود. در وبسایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از تگ‌های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود. شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی hamasefarhangi@ را نیز در پست های خود الصاق (تگ) کنند.

دریافت فایل بخشنامه
لینک ثبت نام در جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه