چهارشنبه, 8 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
جدول زمانی و نكات مهم در خصوص ثبت نام بدون آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

جدول زمانی و نکات مهم در خصوص ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

• مهلت ثبت نام : مهلت ثبت نام از روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۹ تا پایان روز یکشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ است
  • توجه ویژه : در طی مراحل ثبت نام از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرور گر بر روی کامپیوتر خود جدا خودداری نمایید در غیر اینصورت به صفحه اصلی بازگشته و مراحل ثبت نام را دوباره انجام دهید
  • توجه ویژه : ثبت نام  شما فقط وقتی تکمیل گردیده است که در مراحل ثبت نام در یک صفحه مجزا از سیستم ثبت نام شماره پرونده  ۶ رقمی و کد پیگیری ۱۶ رقمی دریافت نمایید.
  • توجه ویژه : در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل در روند ثبت‌نام، داوطلبان می‌توانند از طریق سامانه پاسخگویی اینترنتی اقدام نمایند.

توصیه‌های مهم به داوطلبان گرامی

• ۱: دفترچه راهنمای ثبت‌نام را به طور کامل مطالعه نمایید.
  • ۲: در زمان ثبت نام، بايد شرايط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام را داشته باشید. مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده بر عهده شخص داوطلب است.
  • ۳: جهت ثبت نام و استفاده از خدمات پیامکی سازمان سنجش و آموزش کشور بایستی سریال ‌ثبت‌نام ۱۲ رقمی پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته - سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۶۱۶٬۰۰۰ ریال معادل شصت ویک هزار و ششصد تومان را از قسمت خرید کارت تهیه نمایید.

لینک ثبت نام

لیست رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در مقطع کارشناسی ارشد