پنج‌شنبه, 14 مرداد 1400
     ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
اطلاعیه ثبت نام بدون آزمون در مقاطع كاردانی و كارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی ـ نیمسال دوم 1400-1399

اطلاعیه ثبت نام بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی ـ نیمسال دوم 1400-1399

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ماهشهر می رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم که پذیرش برای آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی انجام می شود از روز یکشنبه  30 آذرماه آغاز می شود.
داوطلبان می توانند از روز یکشنبه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی  www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.