۱۴۰۰/۰۶/۱۷
اطلاعیه بسیار مهم در خصوص برگزاری و امتحان كلاسهای عملی، كارگاهی و آزمایشگاهی تابستان ۱۴۰۰

اطلاعیه بسیار مهم در خصوص برگزاری و امتحان کلاسهای عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی تابستان ۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان محترمی که در نیمسال تابستان 1400 دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی انتخاب کرده اند می‌رساند که:

1ـ کلاس‌های مربوط به دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی از روز شنبه 20 شهریور ماه تا روز پنج شنبه 25 شهریور ماه، طبق زمان بندی درج شده در برنامه کلاسی دانشجو در سامانه آموزشیار و با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

2ـ شرکت دانشجویان عزیز در کلاس‌های عملی در تاریخ‌های فوق الزامی بوده و عدم حضور در کلاس و امتحان درس و عدم امضای صورتجلسه درس به منزله حذف درس خواهد بود.

3ـ از حضور دانشجویان در کلاس بدون استفاده از ماسک  و دستکش ممانعت به عمل خواهد آمد.

پیشاپیش از همکاری دانشجویان عزیز در رعایت نکات بهداشتی و حضور به موقع و منظم در کلاس‌ها تشکر می‌کنیم.

حوزه معاونت علمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر