پنج‌شنبه, 7 بهمن 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
👈 نكات مهم در خصوص امتحانات پایانی نیمسال اول 1401-1400

نکات مهم در خصوص امتحانات پایانی نیمسال اول 1401-1400

تـذکـر مـهـم: اطلاعات کارت‌های ورود به جلسه امتحان از تاریخ 1400/10/14 به بعد معتبر می‌باشد. لذا دانشجویان می‌بایست حتما کارت‌های امتحان خود را تا قبل از شروع امتحانات از نظر تاریخ و ساعت امتحان چک کنند.

1ـ امتحانات پایان ترم  برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کاردانی به صورت تستی برگزار می  گردد.

امتحانات پایان ترم برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت  تشریحی  برگزار می گردد.

دانشجویان موظف هستند پیش بینی لازم را برای قطع احتمالی برق و یا اینترنت در مکان امتحان خود داشته باشند (شارژ کامل لپ تاپ یا گوشی موبایل و پیش بینی بسته اینترنتی فعال)

توصیه می شود قبل از فرارسیدن روز امتحان با مراجعه به سامانه وادانا ، نسبت به ملاحظه بازه زمانی امتحانات دروس خود اقدام نمایید و چنانچه امکان مشاهده ندارید و با خطای موانع و محدودیت های آموزشی مواجه می شوید پی گیری های لازم را از روزهای قبل انجام دهید.

چنانچه هرگونه اشکال یا محدودیتی برای دریافت کارت امتحانی در سامانه آموزشیار وجود دارد تا قبل از روز آزمون نسبت به رفع اشکالات اقدام نمایید

دانشجو باید در بازه زمانی مجاز با ورود به سامانه وادانا بخش آزمون های من و انتخاب درس نسبت به پاسخگویی به سوالات و ثبت نهایی پاسخنامه اقدام نماید.

به عنوان مثال برای درسی ممکن است بازه مجاز امتحانی ساعت ۸ تا ۹:۳۰ صبح تعریف شود ولی وقت امتحان ۶۰ دقیقه باشد. بدین ترتیب دانشجو باید راس ساعت ۸ وارد آزمون شود و ۶۰ دقیقه مهلت پاسخگویی دارد و آزمون راس ساعت ۹ بسته خواهد شد. بدیهی است ورود بعد از ساعت 8 برای این درس باعث کاهش زمان امتحان برای دانشجو خواهد شد.

برای امتحانات تستی سوالات امتحان یکی پس از دیگری بر روی صفحه نمایشگر ظاهر شده و دانشجو کافی است گزینه صحیح را با کلیک انتخاب نماید و امکان بازگشت به سوال قبل وجود نخواهد داشت.

نکاتی در خصوص آزمون تشریحی

دانشجو می بایست پاسخ سوالات را به صورت متنی در جعبه (باکس) زیر سوال تایپ نماید و اگر پاسخ شامل شکل و فرمول است پاسخ سوال را بر روی برگه پاسخنامه ( لینک دانلود آن در وبسایت دانشگاه موجود است)  نوشته و پس از نوشتن نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی بالای برگه پاسخ، عکسی با فرمت و ظرفیت مجاز تهیه و از طریق امکان فراهم شده در ذیل جعبه پاسخ به صورت ضمیمه (Attach) پیوست و ارسال نماید.

اگر برای آپلود تصویر پاسخ سوال از موبایل استفاده می نمایید حتما  از اپلیکیشن های مانند CamScanner استفاده شود.

حداکثر ظرفیت فایل های عکس قابل آپلود 5MB می باشد‌

در امتحانات تشریحی  که پاسخ ها باید به صورت تصویر در سامانه بارگذاری شود، زمان پاسخگویی به سوالات امتحان خود را طوری تنظیم کنید که برای بارگذاری فایل های پاسخنامه وقت کافی داشته باشید. به محض اتمام وقت آزمون سامانه امتحان بسته خواهد شد و امکان بارگذاری پاسخنامه در هیچ شرایطی وجود نخواهد داشت.

توصیه می شود  پس از پاسخگویی به هر سوال و تکمیل برگ پاسخنامه آن سوال بلافاصله فایل تصویر آن را در سامانه بارگذاری نمایید و از جمع کردن برگه های پاسخنامه و تهیه و تنظیم تصویر از آنها در انتهای آزمون جدا خودداری نمایید.

6ـ قبل از اتمام بازه امتحان چنانچه دانشجویان قادر به ارسال پاسخنامه تشریحی از طریق سیستم وادانا نشدند می بایست پاسخنامه خود را در همان بازه زمانی به ایمیل azmoonmhr1400@gmail.com ارسال کنند.

دانشجویانی که از رایانه جهت آزمون تشریحی استفاده می کنند علاوه بر رایانه یا لپ تاپ یک گوشی تلفن همراه برای گرفتن عکس پاسخ نامه و ارسال آن به رایانه پیش بینی نمایید.

🖥📲🔋 الزامات سخت افزاری و نرم افزاری

ورود به سامانه آزمون مجازی نیاز به نرم افزار خاصی ندارد.

۱-صرفا از آخرین نسخه های مرورگرهای فایر فاکس یا کروم برای اتصال به کلاس آنلاین استفاده نمایید.

۲. نرم افزار Adobe Acrobat Reader حتما در رایانه یا لپ تاپ شما نصب شده باشد.

۳-  ورود به سامانه از طریق موبایل هوشمند مشروط به استفاده از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس امکان پذیر است.

۴- حداقل سرعت دانلود اینترنت شما بایستی 2Mbps باشد از پایداری اینترنت ADSL یا همراه خود اطمینان حاصل نمایید.

جهت آشنایی بیشتر و مشاهده فایل ها و ویدیوهای آموزشی به سایت اصلی دانشگاه مراجعه و یا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

لینک دریافت و مشاهده فایل ها و ویدئوهای آموزشی