۱۳۹۷/۱۲/۲۶
برگزاری اردوی جهادی كانون هلال احمر دانشگاه آزاد ماهشهر در روستای بسیتین از توابع شهرستان بندرماهشهر

برگزاری اردوی جهادی کانون هلال احمر دانشگاه آزاد ماهشهر در روستای بسیتین از توابع شهرستان بندرماهشهر

اولین اردوی جهادی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با همکاری سازمان هلال احمر و پایگاه دریابانی بندرماهشهر در روستای بسیتین از توابع شهرستان بندرماهشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، این اردو در راستای گسترش فرهنگ نوع‌دوستی و دستگیری از نیازمندان و با محوریت تهیه و ارائه‌ی بسته‌های آموزشی و ورزشی، آموزش و ارائه مفاهیم دینی توسط مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد ماهشهر، آموزش مسائل بهداشتی و کمک‌های اولیه توسط کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد ماهشهر و با همکاری سازمان هلال احمر و پایگاه دریابانی بندرماهشهر در مدرسه لاله روستای بسیتین از روستاهای بخش مرکزی بندرماهشهر برگزار شد.

علیرضا عظیمی معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با تشکر از جمعیت هلال احمر و فرماندهی دریابانی بندرماهشهر به جهت همکاری در برگزاری این برنامه گفت: امروز یک روز بسیار خوب برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و کانون هلال احمر این واحد دانشگاهی بود و امیدواریم در سال آینده نیز فعالیت‌ها در زمینه سلامت، بهداشت و کمک به هم نوع بیشتر شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر ماهشهر بتواند دین خود را بیش از پیش نسبت به شهرستان و به ویژه روستاهای محروم اطراف شهرستان ادا کند.

در این اردوی جهادی هدایا و بسته‌های آموزشی شامل دفتر، مداد و خودکار و بسته‌های بهداشتی شامل شامپو، خمیر دندان و مسواک از سوی کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی بندر ماهشهر تهیه و به دانش‌آموزان دبستان لاله روستای بسیتین اهدا شد.

هزینه این بسته‌های آموزشی و بهداشتی در روز احسان و نیکوکاری و در پی اقدام کانون دانشجویی هلال احمر واحد ماهشهر به برپایی خیریه فروش غذا، با هدف کمک به دانش آموزان تهیه شد. این برنامه با شعار «عیدی برای همه» برگزار و مشارکت چشمگیر دانشجویان واحد ماهشهر را در پی داشت و طبق برنامه ریزی قبلی درآمد حاصله صرف تهیه بسته های آموزشی، بهداشتی و وسایل ورزشی جهت اهدا به دانش‌آموزان کم بضاعت دبستان سه کلاسه لاله روستای بسیتین از روستاهای بخش مرکزی بندرماهشهر شد.

با هماهنگی‌های صورت گرفته امدادگران جمعیت هلال احمر و گروه پزشکی بهداری پایگاه دریابانی شهرستان آموزش‌هایی درباره مسائل مربوط به کمک‌های اولیه ارائه و همچنین معاینه و درمان ساکنان مستقر در روستای بسیتین و ویزیت به صورت رایگان انجام شد.