۱۳۹۸/۰۲/۰۹
برگزاری آیین گرامیداشت مقام معمار در دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر

به مناسبت بزرگداشت مقام شیخ بهایی معمار بزرگ جهان اسلام و روز معمار، آیین گرامیداشتی با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان و اعضای هیات رئیسه این سازمان، اعضای شورای شهر، اعضای هیات رییسه و اعضای هیات علمی واحد ماهشهر توسط گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهردر سالن اجتماعات مجتمع زکرای رازی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، پژمان شعبانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در این مراسم اظهار کرد: روز معمار، فرصت مناسبی برای عمیق‌تر اندیشیدن به نقش و منزلت معماری در گذشته و زمان معاصر و کوشش در جهت رسیدن به جایگاه واقعی آن میباشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، در این آیین اظهار کرد: معماری و هنر ساخت بناها و فضاهای شهری برای پاسخ هماهنگ به نیازهای کارکردی و زیباشناسانه است.

مهندس کمال دویده با بیان اینکه می توان گفت ظاهر و نمای شهرها را مهندسان معمار می سازند تصریح کرد: معماری ارتباط نزدیکی با فرهنگ هر جامعه دارد، فرهنگ هر ملت، قوم و جامعه ای نشان دهنده عقاید، سلایق، اعتقادات، ارزش ها و باورهای آن جامعه است که معمار باید آن ها را متبلور و با هنر خویش نمایش دهد.

وی خاطر نشان کرد: بنده امیدوارم که روزهای معمار آینده پربارتر، متحد تر، هماهنگ تر و پرشور تر برگزار شود و در جهت شکوفایی تمدن ایرانی اسلامی و توسعه کشور عزیزمان گام برداریم.

در این مراسم مهندس اسماعیل محمودی، رئیس شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان ضمن تبریک روز معمار اظهار کرد: روز معمار، روز بزرگداشت معماران و مهندسانی است که با ایده‌ها و طرح‌های خوب به مردم آرامش و امنیت را هدیه می‌دهند.

در ادامه این آیین مهندس احمدرضا کابلی، مدیر گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی و عضو گروه تخصصی سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، ضمن خیر مقدم به لزوم برگزاری آیین های گرامیداشت روز معمار اشاره و بر برقراری تعامل میان دانشگاه و نظام مهندسی ساختمان تاکید کرد.

برگزاری ورکشاپ اسکیس ویژه دانشجویان رشته معماری توسط مهندس محمد کاکاحاجی و کارگاه‌ها و نمایشگاه معماری در حاشیه برگزاری این مراسم از برنامه‌های اجرا شده در این روز توسط انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به مناسبت روز معمار بود.