سه‌شنبه, 26 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
پیام تبریك سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به مناسبت بزرگداشت روز معلم

پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به مناسبت بزرگداشت روز معلم

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به مناسبت 12 اردیبهشت، بزرگداشت روز معلم و شهادت شهید مرتضی مطهری پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، در پیام دکتر پژمان شعبانی  به مناسبت بزرگداشت روز معلم و شهادت شهید مرتضی مطهری آمده است:

«من علّمني حرفاً فقد صيّرني عبداً؛ مقام معلم و آموختن آن چنان سترگ است که امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند هر کس یه حرف به من آموخت مرا بنده خویش ساخته است.

تعلیم و تربیت سنت حسنه آفرینش است، تندیس زرین و طلایی تربیت، نقش برجسته‌ای است حک شده بر دامن رسولان الهی و میراثی است که ختم رسل حضرت محمد مصطفی(ص) آن را ودیعه‌ای برای ائمه معصومین علیهم‌السلام نهاده و آن بزرگواران به درستی بار مسئولیت تربیت را به دوش شما اساتید و معلمان گرامی انتقال داده اند.

در ادامه این پیام آمده است؛ بارالها تو را سپاس می‌گویم که به واسطه مقام معلم تاج کرامت تعلیم و تعلم ارزانی‌مان فرمودی و خورشید درخشان علم در آسمان هستی‌مان طلوع کرد و با نورانیّت این آفتاب جهان‌تاب، تاریکی شب‌های وجودمان به روشنایی فهم و ادراک مبدل ساختی.

در پایان پیام تبریک دکتر شعبانی خطاب به معلمین، اساتید و اعضای محترم هیات علمی آمده است؛ امید داریم بزرگ معلم جهان هستی یاری‌گرمان باشد تا گوشه‌ای از زحمات شما بزرگواران که سرآمد آن انتقال تمامی خوبی‌هایتان به نسل جوان و دانشجویان است را پاسخگو باشیم. معلم؛ ای سایه‌سار رحمت حق و مجرای تجلّی "عَلَّمٌ باالقلم" روزت مبارک.

پژمان شعبانی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر