۱۳۹۸/۰۲/۱۷
برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

آیین جشن دانش آموختگی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در سال تحصیلی 98-1397  با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی و خاطره انگیز با حضور بیش از 70 نفر از دانش آموختگان دانشگاه، خانواده‌های محترم آن‌ها، اساتید و مسئولین شهری و اعضای هیات رییسه دانشگاه و به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد ماهشهر در جمع دانش‌آموختگان و خانواده‌هایشان، با اشاره به فرموده پیامبر اکرم(ص) "اُطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ"، گفت: واژه فارغ‌التحصیل شاید برازنده این جمع فرهیخته نباشد زیرا ما هیچ وقت از تحصیل علم و دانش فراغت نمی‌یابیم و لذا شاید دانش آموخته واژه مناسب‌تری برای این مرحله از زندگی شما عزیزان باشد.

دکتر علیرضا عظیمی با بیان اینکه امروز روز بزرگ و پرخاطره‌ای برای شما دانش‌آموختگان، خانواده‌های بزرگوار شما، اساتید و مسئولین دانشگاه است، اظهار کرد: این موفقیت را خدمت نور چشمان عزيز، فرهیختگان جوان، اميدهاي آينده کشور، تبريك مي‌گویم. به پدران و مادران عزیز و دوست داشتني كه با همت والا، صبر و حوصله، جوانانی تحصیل کرده و برومند را به جامعه سربلند ایران تقديم كرده‌اند و به اساتيد بزرگوار، مديران، كاركنان خوب و زحمتكش دانشگاه که با همه محدوديت‌ها و کمبود امكانات بهترين دانشجويان و بهترين دانش‌آموختگان را تقديم جامعه می‌کنند خسته نباشيد و خداقوت می‌گویم.

عضو هیات علمی واحد ماهشهر افزود: همزماني فارغ‌التحصيلی شما عزیزان را با آغاز ماه مبارک رمضان به فال نيك مي‌گيرم و امیدوارم به برکت این ماه عزیز و انسان ساز در مرحله جدید زندگی خود موفق بوده و در ادامه مسیر زندگی از آموزش‌ها و مهارت‌هایی که در دانشگاه آزاد ماهشهر کسب کردید به عنوان علم نافع و مزین به تعالیم دینی و اخلاق اسلامی و حرفه‌ای به کار ببندید که دین و دانش دو بال ضروری برای پرواز به سوی قله‌های رفیع سعادت و کمال است. برایتان آرزوی سلامت، سعادت و توفیق خدمت به بندگان خدا را دارم.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر پس از اجرای نمایش طنز با موضوع ازدواج در سخنان کوتاهی با توجه به حضور خانواده‌ها در مراسم، با تاکید بر اهمیت نقش آنان به عنوان بزرگترین حامی جوانان در انتخاب نقشه راه آینده گفت: یکی از بهترین کارهایی که والدین می‌توانند برای فرزندان خود انجام دهند فراهم کردن ازدواج آسان است که البته با حمایت و پشتیبانی مشورتی، پایدار و موفق باشد.

حجت الاسلام غلامحسن حیاتی اظهار کرد: قرآن کریم در قصه ازدواج حضرت موسی با دختر حضرت شعیب(ع)؛ پدری را که زمینه ازدواج آسان را فراهم می‌کند انسان صالح معرفی کرده است. "و مَا اریدُ اَن اشقَّ علیکَ سَتَجِدُنی اِن شااللهُ مِن الصالحینَ(آیه۲۷ سوره قصص) ". این پیامبر خدا به حضرت موسی فرمود نمی‌خواهم بر تو سختگیری کنم؛ خود را با این بیان جز صالحین معرفی می‌کند. پس جا دارد از توقعات کم کرده و مشکل جوانان را برطرف کرد.

در ادامه این مراسم از فاطمه عبادی از هنرمندان موفق شهرستان و نفر برگزیده مسابقه تلویزیونی عصر جدید، دانش‌آموخته مقطع کاردانی رشته گرافیک و دانشجوی کارشناسی ناپیوسته گرافیک ـ تصویرسازی این واحد دانشگاهی، امین معاوی رییس روابط عمومی شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام و دانش‌آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته در رشته مهندسی شیمی و سیامک شهنی قائم مقام شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام و دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در رشته مهندسی شیمی و دانشجوی دکترای پژوهش محور مهندسی شیمی این واحد دانشگاهی به عنوان دانش‌آموختگان موفق دانشگاه طی سال‌های گذشته، با اهداء لوح سپاس و جایزه تقدیر به عمل آمد.

اهداء لوح تقدیر و هدایا به دانش‌آموختگان، اجرای نمایش طنز و استند آپ کمدی توسط دانشجویان کانون تئاتر واحد و قرائت سوگندنامه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.