۱۳۹۸/۰۲/۲۳
كسب رتبه سوم حفظ پنج جزء قرآن كریم در مسابقات سراسری قرآن كریم كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی توسط كارمند واحد ماهشهر

کسب رتبه سوم حفظ پنج جزء قرآن کریم در مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی توسط کارمند واحد ماهشهر

هفتمین دوره مسابقات سراسری شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نفرات برتر استان‌های کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رییس کانون قرآن و عترت و مسئول پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، فعالین حوزه قرآنی و جمعی از کارکنان و دانشجویان سراسر کشور به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد.

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با اعلام این خبر گفت: 157 نفر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از سراسر کشور در این دوره از مسابقات در رشته‌های قرائت تحقیق(صوت و لحن)، قرائت ترتیل، حفظ 5جزء، جزء 30 قرآن کریم و اذان به رقابت پرداختند.

پرویز حامدیان افزود: در پایان این مسابقات از نفرات برتر در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 5جزء، جزء 30 قرآن کریم و اذان تجلیل و تقدیر به عمل آمد که در بخش حفظ 5 جزء قرآن کریم خانم سعیده محسنی نسب از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر رتبه سوم را به خود اختصاص داد.