چهارشنبه, 18 تير 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
امضای تفاهم‌نامه همكاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

بیست و دومین جلسه شورای پژوهشی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، بیست و دومین جلسه شورای پژوهشی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با موضوع امضای تفاهم نامه همکاری جهت انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی توسط دانشگاه برای صنعت پتروشیمی با حضور مدیر عامل این سازمان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در این جلسه اظهار کرد: نفس پژوهش، ولو اینکه به نتیجه هم نرسد، ارزشمند و حرکتی رو به جلو محسوب می‌شود و امیدواریم روز به روز شاهد افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه باشیم.

پژمان شعبانی گفت: بسیاری از صنعت‌گرانی که هم اکنون در صنایع مختلف مشغول به فعالیت هستند در ادوار گذشته به نحوی از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده‌اند و ارتباط صنعت و دانشگاه برقرار بوده اما این ارتباط، ارتباطی کامل نبوده است. برخی پژوهشگران دانشگاهی به پژوهش‌های حوزه صنعت به شکل یک پژوهش علمی صرف نگاه می‌کنند اما در سال‌های اخیر این ارتباط حرکتی رو به جلو داشته و کیفیت پروژه‌ها بهتر شده است.

عضو هیات علمی واحد دانشگاهی ماهشهر بیان کرد: در حوزه صنایع نفت در خیلی از تجهیزات مورد نیاز خصوصا در حوزه تاسیسات درون چاهی و حفاری پیشرفت‌های خیلی خوبی حاصل شده است. در حوزه پتروشیمی هم پیشرفت‌هایی حاصل شده اما یا معرفی نشده‌اند و یا هنوز کاملا صنعتی نشده‌اند و یا در مراحل آغاز تجاری سازی قرار دارند.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این جلسه گفت: توسعه و حرکت به سوی بهبود، حتما وصل به پژوهش است و ما برای اینکه بتوانیم در این زمینه توفیقی داشته باشیم حتما نیاز داریم مسائل مبتلابه را به دست بررسی‌های پژوهشی بسپاریم و بتوانیم راه حل آنها را پیدا کنیم.

شهیدی‌نیا تصریح کرد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر ظرفیت بزرگی از لحاظ علمی و دانشگاهی در شهرستان  بندرماهشهر است و ما همکاری خود را با این دانشگاه توسعه‌ی بیشتری خواهیم داد.

وی افزود: هدف اصلی صنعت از پژوهش، یافتن راه حل‌ها و ایده‌های عملی است تا بتواند گره‌ای از مشکلات صنعت باز کند و کمتر بر تولید علم محض و غیر کاربردی تمرکز دارد. بنابراین دید ما دیدی کاربردی است و از پژوهش‌های کاربردی استقبال می‌کنیم.

این تفاهم نامه با هدف انتقال دو طرفه تجربیات و امکانات علمی، پژوهشی، فناوری و آموزشی و همچنین پیاده سازی فناوری و به خدمت گرفتن دانش و فناوری در حوزه ماموریت‌های طرفین با حضور مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و معاونین این دو مجموعه منعقد و به امضاء رسید.