چهارشنبه, 18 تير 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
امضای تفاهم‌نامه همكاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و شركت پتروشیمی اروند

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و شرکت پتروشیمی اروند

تفاهم نامه پژوهشی بین شرکت پتروشیمی اروند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با حضور مهندس نشان زاده مقدم مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند و دکتر پژمان شعبانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، در این جلسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با تقدیر از پتروشیمی اروند به دلیل اعتماد به قابلیت‌ها و توانایی‌های علمی این واحد دانشگاهی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم که با تبادل نظر بیشتر اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و متخصصین شرکت پتروشیمی اروند مباحث صنعتی و علمی را کنار هم قرار داده و محصولات را به مرحله تجاری سازی برسانیم.

پژمان شعبانی با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و شرکت پتروشیمی اروند تصریح کرد: به دنبال آن بودیم که برای دانشجویان نیز شرایطی را فراهم کنیم که بتوانند آن چه را که در دانشگاه فرا می‌گیرند در صنعت پتروشیمی از نزدیک و به صورت عملی بررسی کنند.

در ادامه این مراسم نیز، مدیرعامل پتروشیمی اروند اظهار داشت: بی‌تردید مهم‌ترین سرمایه هر سازمان، نیروی انسانی شایسته و متفکر، نوگرا و خلاق است که در هر دو مجموعه صنعت و دانشگاه وجود دارد و اگر دانش و دستاوردهای علمی اساتید دانشگاه در کنار تجربه و مهارت همکاران صنعت پتروشیمی قرار بگیرد قطعا منجر به شکوفایی و نوآوری خواهد شد.

مهندس نشان زاده مقدم با تاکید بر گستردگی صنعت پتروشیمی اذعان کرد: صنعت پتروشیمی می‌تواند موجب رشد و توسعه همه جانبه کشور در حوزه کاتالیست ها، قطعات، مبدل‌ها، راکتورها، برج ها، سیستم‌های برق و الکترونیک و صنایع تکمیلی و پایین دستی باشد.

وی ادامه داد: این تفاهم نامه می‌تواند نقشه راهی برای همکاری‌های بلند مدت پتروشیمی اروند و دانشگاه و همچنین الگویی برای سایر پتروشیمی‌های منطقه باشد تا ضمن باور به همدیگر، در کنار هم شاهد تولید علم، دانش، ایده ، نوآوری و فناوری در این نقطه از جغرافیای کشور عزیزمان ایران باشیم.

این تفاهم نامه با هدف تقویت و توسعه همکاری بین دو مجموعه و دسترسی و به کارگیری دانش فنی و فناوری روزآمد در اجرای طرح‌های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه‌ای، کاربردی، اجرایی، مشاوره‌ای و آموزشی و همچنین استفاده از دانشجویان در زمان تعمیرات شرکت بین پتروشیمی اروند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر منعقد و به امضا رسید.