شنبه, 18 ارديبهشت 1400
     ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
بیعت مجدد كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با آرمان‌های شهدا و امام شهدا

بیعت مجدد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با آرمان‌های شهدا و امام شهدا

همزمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس جمعی از کارکنان و اعضای هیات رئیسه واحد ماهشهر با حضور بر سر مزار شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی و مزار شهدای شهرستان با آرمان‌های شهدای گلگون کفن و امام شهدا بیعتی دوباره بستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، مدیر فرهنگی اجتماعی واحد ماهشهر در این مراسم با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها و شجاعت‌های شیران بیشه ایران زمین و پهلوانان جبهه حق علیه باطل است، گفت: ما مردم ایران همیشه مدیون این شهدا و خون آن‌ها هستیم. همان شهدایی که بزرگوارانه‌ترین و شریف‌ترین نوع مرگ یعنی شهادت را انتخاب کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیاتی بیان کرد: شهادت در فرهنگ دینی ما دو معنای متفاوت دارد؛ گاهی به معنای خاص آن است یعنی کسی که در راه خدا و در میدان نبرد و معرکه جنگ خون خود را تقدیم به اسلام و قرآن کرده که با این معنا شهید احکام ویژه‌ای دارد و غسل و کفنی هم ندارد مثل حضرت سیدالشهدا علیهم السلام که با همان بدن خونین و با لباسش دفن شدند.

وی در ادامه افزود: گاهی شهادت معنای عامی هم دارد یعنی هر انسانی که در مسیرانجام وظیفه الهی بمیرد یا کشته شود مثل شهدای امنیت، شهدای سلامت و شهدای علم که جزو این دسته قرار می‌گیرند. کسی که در این زمان به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کند و در این مسیر حتی در بستر بیماری هم بمیرد در نزد خدا مقام شهید را دارد.

مدیر فرهنگی واحد ماهشهر در پایان با اشاره به نامه 53 نهج البلاغه و خطاب حضرت علی علیه‌السلام به مالک اشتر نخعی که می‌فرمایند من از خدا به وسعت رحمتش و بزرگی قدرتش می‌خواهم که پایان زندگی من و تو را به نیکبختی و شهادت قرار دهد اظهار کرد: خداوند شفاعت شهدا را عاملی برای سعادت ما قرار داده و امیدواریم که  سرانجام حیات دنیوی ما شهادت باشد.این برنامه به همت پایگاه مقاومت خاتم‌الانبیاء بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار شده بود.