شنبه, 18 ارديبهشت 1400
     ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
تجدید میثاق دوباره كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با خانواده معظم شهدا

تجدید میثاق دوباره کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با خانواده معظم شهدا

در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تکریم خانوده‌های معظم شهدا، جمعی از بسیجیان پایگاه مقاومت خاتم‌الانبیاء بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به همراه سرپرست این واحد دانشگاهی ضمن دیدار با خانواده معظم شهدا از شهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان‌های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرماهشهر، همزمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس دکتر پژمان شعبانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و جمعی از بسیجیان پایگاه مقاومت خاتم‌الانبیاء بسیج کارکنان این واحد دانشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تکریم خانواده‌های معظم شهدا ضمن دیدار با خانواده معظم شهید عبدالحسین حیاتی با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

سرپرست واحد ماهشهر در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی خود به جهت حضور در جمع خانواده شهید حیاتی اظهار کرد: «بسیار خرسندم که این توفیق حاصل شد که بتوانیم با حضور خود در جمع این خانواده معظم شهید ادای وظیفه کنیم. بسیار خوشحال هستیم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر که خود میزبان دانشجویانی از خانواده ایثارگران است با در نظر گرفتن مناطق محروم‌تر  دین خود را به این خانواده ها  ادا می‌کند.»

دکتر شعبانی در ادامه برای پدر بزرگوار این شهید در کنار فرزندشان علو درجات و برای خانواده طول عمر با عزت را از خداوند متعال خواستار شد.

این برنامه به همت پایگاه مقاومت خاتم‌الانبیاء بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار شده بود.