شنبه, 18 ارديبهشت 1400
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
دیدار نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی با كاركنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

دیدار نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی با کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

سردار حبیب آقاجری با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر از نزدیک در جریان مشکلات این واحد دانشگاهی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، در این جلسه که با حضور دکتر شعبانی ریاست واحد، برخی از اعضای هیات رئیسه، اساتید و کارکنان واحد برگزار شد؛ گزارشی از مشکلاتی که این واحد دانشگاهی با آن درگیر است، ارائه شد که از مهم ترین آنها مشکلات موجود در پرداخت حقوق و لزوم هم‌سان سازی پرداختی دانشگاه آزاد و دولتی بود. در کنار بیان مشکلات، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی راهکارهای خود برای بهتر شدن وضعیت موجود ارائه نمودند.

در این جلسه حبیب آقاجری نماینده مردم شریف بندرماهشهر بعد از استماع سخنان ریاست و کارکنان واحد از پیگیری مطالبات آنها از طریق کمیسیون آموزش مجلس، فراکسیون دانشگاه آزاد و نیز از طریق دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد خبر دادند.

همچنین ایشان اظهار نمودند در جلسات متعددی در حوزه صنعت در شهرستان و در سطح کشور تاکید ویژه‌ای بر استفاده از ظرفیت‌های علمی واحد داشته‌اند که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات مرتفع خواهد شد.