شنبه, 18 ارديبهشت 1400
     ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
انتصاب معاون جدید توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

در جلسه تکریم و معارفه معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر علیرضا مسعودی‌لیر به عنوان سرپرست جدید این حوزه معرفی و از خدمات محمد جابری قدردانی به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و تایید کمیته انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دکتر علیرضا مسعودی لیر به عنوان معاون جدید حوزه توسعه مدیریت و منابع واحد ماهشهر معرفی و منصوب شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در جلسه معارفه سرپرست جدید حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع ایجاد فضای همدلی، هم‌افزایی و آرام توأم با کرامت انسانی در بین کارکنان این حوزه و تلاش در راستای جذب درآمدهای غیرشهریه‌ای  را از انتظارات خود از سرپرست حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد ماهشهر دانست و خواستار برنامه‌ریزی‌های مدوّن و قدم برداشتن در راستای اجرای این سیاست‌ها شدند.

دکتر شعبانی در این جلسه از زحمات دکتر محمد جابری معاون سابق توسعه مدیریت و منابع واحد ماهشهر تشکر و با اهدای لوح سپاس از زحمات چند ساله وی تقدیر به عمل آوردند.

خاطر نشان می‌گردد که پیش از این دکتر محمد جابری عضو هیات علمی و استادیار گروه مهندسی صنایع به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر مشغول به فعالیت بوده که پس از استعفا از زحمات ایشان قدردانی و دکتر علیرضا مسعودی‌لیر نیز به ‌عنوان معاون جدید این حوزه معرفی شده است.